+32 473 93 41 32

Hemelshoek 156b, 2590 Berlaar

De GoldenBox methode

Home > De GoldenBox Methode

WAT?

De wereld om ons heen
verandert voortdurend

Om hier zo goed mogelijk mee om te gaan, hebben mensen inzicht nodig.

De methode GoldenBox maakt houding & gedrag effectief bespreekbaar waardoor mensen vanuit zichzelf bewust meegaan in het beoogde veranderproces, ongeacht hun functie, opleiding of culturele achtergrond.

Om duurzame resultaten te bereiken, is het noodzakelijk dat alle betrokkenen precies weten wat de verandering inhoudt. Iedere deelnemer aan het veranderingsproces moet er zelf mee aan de slag gaan en zijn eigen verantwoordelijkheid opnemen. Hij kan zich niet verschuilen achter iemand anders, of de dingen van zich afduwen.

GoldenBox is een integrale methode die het gedrag van mensen centraal stelt.
Van DWANG naar DRANG, of van ‘moeten’ naar ‘willen’: zo zouden we de Methode GoldenBox kort kunnen omschrijven.

​De Methode GoldenBox bundelt een reeks van fundamenten over houding en gedrag tot een logisch en vlot werkend geheel. Hoe dat juist in zijn werk gaat en wat de impact hiervan is, moet u echter zelf ontdekken en beleven.
Zelf ervaren is dan ook een must! 

Daarom bieden wij organisaties bij wijze van kennismaking een gratis “Proefsessie” aan. Drie leden van uw Management Team krijgen de kans om gedurende 3 uur zelf te ervaren hoe de Methode GoldenBox werkt en wat de meerwaarde ervan kan zijn voor uw organisatie.

Een kleine tijdsinvestering die uw organisatie veel kan opbrengen!

Geïnteresseerd? Contacteer ons!